Двама стажанти се присъединиха към екипа ни в училище

Двама стажанти се присъдениха към педагогическия екип на БНУ „Св. св. Кирил и Методий” в Барселона. Иван и Мария Тодорови са възпитаници на Педагогическия факултет към Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий” Те ще проведат шестмесечната си студентска практика в началния курс на обучение в училището.

В първите им часове Иван и Мария веднага намериха общ език с учениците от 3 и 4 клас. Методическото ръководство по български език за 1-4 клас ще се осъществява от училищния ръководител Стоянка Колева.

Младите ни сътрудници  спечелиха доверието на преподаватели и ученици още преди 2 години, когато празнувахме заедно  онлайн заради пандемията 1 ноември – Деня на народните будители.

Плодотворното сътрудничество със студентите  на проф. д-р Мариана Мандева продължи. Те дойдоха в училището ни, за се запознаем на живо  и правха мартеници с малките им приятели.

Към нас още в началото на учебната година се присъедини и младата ни сътрудничка Емилия Стоянова, която завършва Френския лицей в Барселона. Тя кани на пътешествие в чудния свят на приказките всяка седмица малчуганите от началния курс с часове по „Извънкласно четене“ .

На добър час, млади колеги!