Представители на Znam.be ни гостуваха и показаха е-книжка игра „Хан Тервел”

Виктор Балабанов и Цветелина Енчева от образователната платформа Znam.be гостуваха в час на клуб „Родолюбие“ на учениците от 7-11 клас в БНУ „Св.св. Кирил и Методий“ в Барселона. Домакин на събитието беше ръководителят на клуба и учител по история и цивилизации, география и икономика в училището Илиана Илиева – Дъбова.

Виктор и Цвети  представиха анкета, чрез която учениците откриха своите силни личностни страни. Гостите привлякоха вниманието на децата и с книжка  игра „Хан Тервел“. „Особеното в нея е форматът, в който е направена. Тя е електронна, напълно в съзвучие със съвременните тенденции  в образователната сфера“, обясни г-жа Дъбова.

Децата харесаха книжката и се интересуват от продължението ѝ. Те откриха нови приятели и искрено се забавляваха.

Дигиталната платформа за професионално ориентиране znam.be помага на учениците по изключително забавен и интерактивен начин да открият коя е тяхната професия. Нейни основатели са Ангел Георгиев, който има над 12 години опит в неформално и формално образование, Виктор Балабанов – организационен психолог с над 10 години опит с обучения и Иван Йонков – с над 8 години опит в разрешаване на технически проблеми.

Мисията на znam.be е да предоставя актуални за времето подходи и инструменти за учене, съобразени с интересите на младите хора образованието. Целта е да повиши общата грамотност на населението.