Наша колежка е отличена като нестандартен учител

Наша учителка беше отличена за успешно представяне на образователна практика в конкурса  „Нестандартен учител” на университет „Проф. Асен Златаров” в град Бургас, департамент за квалификация и професионално развитие на педагогическите специалисти.

Преподавателката ни по история и география в БНУ „Св. св. Кирил и Методий” в Барселона и филиала му в град Мойет дел Вайес Илиана Илиева Дъбова получава грамота за добрата си педагогическа практика на тема „Дидактическа игра за усвояване на географски понятия в българското неделно училище чрез използване на QR code и платформата WriteReader”.

Миналата година нашата колежка, която е и директор на БНУ „Св. Седмочисленици” в град Реус, спечели първа награда в категорията „Мултиплициране на иновативните учебни решения“ на националния конкурс  „Дигитални новатори в образованието – 2021“.

Илиана Илиева-Дъбова е изявен педагог новатор с креативна визия за съвременното приложение на образователни онлайн програми в българските училища в чужбина. Тя е сред победителите в Националната класация за дигитални учителски блог решения, категория – „Хоризонт в образованието“ и съавтор на учебника за 5-7 клас по История и цивилизации за обучението, организирано в чужбина, на издателство „Клет”, 2019 г.

Честито!