Педагогически екип

ПРЕПОДАВАТЕЛИ В БЪЛГАРСКОТО  УЧИЛИЩЕ  :

Български език и литература, подготвителна група – Айше Назиф

БЕЛ – начален курс – Стоянка Колева, Десислава Златарска, Айше Назиф

БЕЛ – 5- 12 клас  – Николай Каламов

История и цивилизация – Илиана Дъбова

География и икономика – Илиана Дъбова

ИЗВЪНКЛАСНИ  ФОРМИ  :

Български народни танци – Венцислав Ангелов

Музика – Ася Насрула

Извънкласно четене – Юлия Янарова

УЧИЛИЩЕН  РЪКОВОДИТЕЛ :

Стоянка   Йорданова   Колева


ЗАЕДНО С ДЕЦАТА

Илиана Илиева-Дъбова – изявен педагог и дигитален новатор с креативна визия

Нашата учителка Илиана Илиева-Дъбова, която преподава история и цивилизации, георграфия и икономика в БНУ „Св.св. Кирил и Методий” в Барселона и филиала му в Мойет дел Вайес,е изявен педагог новатор с креативна визия за съвременното приложение на образователни онлайн програми в българските училища в чужбина.

Тя е сред победителите в Националната класация за дигитални учителски блог решения, категория – „Хоризонт в образованието“, както и носител на първа награда в категорията „Мултиплициране на иновативните учебни решения“ от конкурса „Дигитални новатори в образованието – 2021“.

 Утвърдената педагожка е съавтор на учебника за 5-7 клас по История и цивилизации за обучението, организирано в чужбина, на издателство „Клет”, 2019 г.

Илиана Илиева-Дъбова е сред основателите и настоящ директор на българското училище “Свети Седмочисленици” в град Реус, както и председател на Асоциация на българите в провинция Тарагона „България. Тя е и създател на един от най-популярните образователни блогове – http://ilieva-dabova.blogspot.com/, който е номиниран неколкократно за престижната международна награда Edublog Awards.