Приемът продължава! Записваме нови ученици за учебната 2024-2025 г.

Българското училище „Св. св. Кирил и Методий” в Барселона и филиала мy в град Мойет дел Вайес e лицензирано и е включено в списъка на МОН за българските неделни училища в чужбина.

Предлага обучение в редовна форма по български език и литература, история и цивилизации и география и икономика на България в подходящи помещения, оборудвани със съвременни технически средства.

В училището се обучават деца от 4 до 6 години в подготвителни групи и учечници от 1 до 12 клас.

Предлагаме и извънкласни форми: клуб „Родолюбие“, български народни танци, музика и извънкласно четене.

Подготвяме ученици за сертифициране на знанията по български език към Департамента за езиково обучение на СУ „Св. Климент Охридски“.

Работим в сътрудничество с Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий“ и приемаме стажанти по програма Еразъм+. Предстои разширяване на дейността ни в тази посока.

Към училището успешно функционира състав за народни танци за възрастни.

Акцентът на нашата работа е качествено обучение и високо ниво на получените знания, а за това се грижи екип от висококвалифицирани учители.

За повече информация – тел. 606 096 793

Заявление за записване може да се свали от сайта на училището: http://escuelabulgarabarcelona.com/wp-content/uploads/2024/06/Заявление-за-записване-и-отписване-на-ученик-2024-2025.docx

Заявление-за-записване-и-отписване-на-ученик-2024-2025

Очакваме ви!